Later heeft Aad de bas weer opgepakt en met zijn oom Toon chord en Nico als solist een trio geformeerd met de naam Family Trio. In de loop der jaren is Aad veel met Nico bezig geweest de solo en de bas onder  de knie te krijgen. Het resultaat liegt er niet om. Ze hebben samengespeeld totdat oom Toon er mee stopte. Hij ging met pensioen en kreeg minder tijd, hoe gek het ook klinkt. Ze hadden een stukje grond met een caravan, waar ze in de zomer dagelijks waren.

Na wat omzwervingen is Aad in de jaren 80 weer in contact gekomen met Joop Winterberg. Die was niet helemaal in orde en om hem wat afleiding te geven hebben ze de harmonica weer opgepakt.  Aad als solist en later als bassist en Joop als vinetist. Ook Freek Schenk en later John Pang hebben toen achtereenvolgens als solist meegedaan. Toen Joop van Wouden als solist kwam, verdween John Pang van het toneel. Joop Winterberg (akkoorden), Joop van Wouden (solo), Aad de Haan (bas) en later Ton van Reeuwijk (solo) hebben toen de Multicats weer nieuw leven ingeblazen. Na het overlijden van Ton van Reeuwijk, solist van de oorspronkelijke Multicats, kwam daar Johan v.d. Boom voor in de plaats. Heden ten dage bestaan de Multicats nog, zij het als trio in een geheel nieuwe bezetting onder leiding van Joop Winterberg.

Na deze groepen heeft Aad het trio Nameless geformeerd met Joop van Wouden als solist en Ben Musch als bassist.  Daar speelde hij wederom op de chordharmonica. Zowel bij de Oldtimers toen als bij Nameless nu, leverde Aad een belangrijke muzikale bijdrage in de verzorging van de arrangementen. Daarnaast is Aad medeoprichter van de Oldtimers waar hij de chords voor zijn rekening nam.

Met zowel de Multicats als de Oldtimers hebben ze veel landen bezocht zelfs Amerika en Canada. In Amerika werden ze als groep in 1990 met de Oldtimers 3e op de wereld kampioenschappen en daarvoor  in 1986 eerste bij de Europese kampioenschappen in Oostenrijk.

Aad, inmiddels al een dagje ouder en wat minder fanatiek, heeft toch ja gezegd, toen Nico het idee opperde om een CD te gaan maken met hem op de vineta.

Nico heeft  er veel tijd in gestoken zowel in het verzamelen van de arrangementen uit de bestaande platen/cd’s als, niet te vergeten, het samenstellen van het (computer)achtergrond orkestje. Zelf neemt Nico de solo, de bas en de millioniser voor zijn rekening en Aad de akkoorden. Aad vindt dat Nico alle eer toekomt en dat hij zelf bij de totstandkoming van de cd’s  een bijrol vervulde. En Nico vindt die zogenaamde bijrol van Aad overigens wel erg belangrijk. Aad heeft een mooie ritmeslag en zet zeker op de derde cd een paar unieke prestaties neer.Home Products About Us Gallery Contact Us